Kayıtlar

Haziran, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Güzel Bir DÜğÜnÜn Güzel KARELERİ :)))

Resim
Bu hafta sonu cok sevdıgım ıkı arkadasımın cok guzel gecen dugunlerı oldu:)) Derler ya hani onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetinee (ne demeksee:) Darısı basıma veee basınızaa :))) Gercekten dugun cok guzeldı Kurucesme Dıvan'da olan bu güzel düğün hemde cok şıktııı ...Sizin için güzel güzel resimler çektim belki hoşunuzaa gidicek bi kaç fikir olur kafanızda :))    Süslemeleri cok begendım ,çiçeklerin ve aynanın uyumu,masa düzeni çok hoşuma gitti.     işte benim en sevdiğim ve sürekli etrafında dolaştığım yer burasııı :)) şekerler lokumlar sakızlar cıkolatalarr süper zevkliydi yemeside gidip gidip bakmasıdaa  eheheh :))   vee pastamızda cok lezzetliydiii :)) Divan bu işi biliyooo :)) yemekler ve pastada gercekten cok ustalarr .... Ve tabı benım yıne en sevdıgım bolumlerden olan kısımmm,heryerde her zaman bayılırım ama tabi basarılı ve becerıklıyseeee :)) ee buyrun neymıss :)) vee Güzel bı Düğününde sonunaa geldık canlarr :) Darısı bekarlarınn basınaaa ,daha daaa

Rengimi Seçtim TURUNCU ... :)

Resim
Kesinlikle karar verdim bu sene rengim belli oldu :)) TURUNCU ... Bakınız Turuncu rengin etkılerı anlamları neymıss ?? Kendimede yakıstıgını dusunuyorum ne dersiniz bilemedim canlar  :) Turuncu anlamı : Dışa dönük olmayı ve güveni temsil eder. (aynı benn) TURUNCU :   dışa dönük, heyecan ve mutluluk verici, dinamik, dikkat çekici, çarpıcı ve iç açıcı bir renktir. Kırmızıdan sonraki en sıcak renk olan turuncu gösterişin ve şatafatın rengidir, fakat kırmızı kadar rahatsız edici değildir. Turuncu rengi seven insanlar genellikle dışa dönük, hareketli, neşeli ve sosyal ilişkileri kuvvetlidir. Bazen de gösterişe yatkınlık, sürekli haklı olma ve üstün gelme isteği görülebilir. Turuncu renk metabolizmayı hızlandırır. Canlılık, cesaret ve güven verir. Zihni harekete geçirir. Pankreas, böbrek, dalak sorunları, karaciğer hastalıkları ve mide ülserine karşı faydalıdır. Romatizma şikayetlerini azaltmaya yardımcı olur. Emziren anneler için de faydalıdır. Turuncu renk, kullanıldığı ortamlara neşe

Sırt Dekoltesinii Seviyorum....

Resim
Sırt dekoltesini sevmeyen varmı?? Sanırım yoktur ama tabi biraz cesaret biraz  da sırt güzelliği ister :)) herkesee yakısmazz o dekolte ... Geniş omuzların olucak , hafif kemiklerin cıkıcak :), tenin hafif bronz olcak mmm miss fıstık gıbı olduk bılee:))) Sırt dekolteli elbiseleri buldum ; nişanlar ,düğünler, kutlamalar başlıyo, diktirecek olan arkadaslarım bakmadan gecmeyın belkı bı fıkır olur sizede... Bu yaz genelde şifon ve uçuşan elbıseler moda ve cıvıl cıvıl renkler ; lila, mor,su yeşili ,fuşya,pudra rengi,nar çiçeği (en sevdigimden:)),sarı ....Bide dekolte ekledınızmı (cok abartmadan) gecenın en şıklarından olursunuz benden söylemesiii :))) Hepinize şimdiden ve banadaa tabii kolay gelsinnn :)) Çoookkk işim varr çoooookkkkk  :))))

Şans Meleğim Nerelerdeydin???

Resim
Kenan Doğulu'yu sevıyorumm sanırım:)) Yeni şarkısınaa cok alıstım, bi kaç kere dinleyince daha da çok seviyo insan kıpır kıpır şıkır şıkır bı şarkı ellerıneee agzınaa saglık Kenancıgmm :))) Dewamını beklıyoruzz... Dinleyın arkadaslar sızde benım gıbı kıpır kıpır olcakmısınzz bakalımm :))Sözlerinidee cok sevdımmmm ayrıca  : Bugün tam havamdayım yedi yirmi dört ayardayım,dört dörtlük bir moddayım demiş kenann doğulu :))Bide aşşağıdaki sözleri sevdimm....   Süper hızlı gelişti her şey,   Bir anda döndü şansımız,   İşte hayat böyle bir şey,   Şip şak değişir her şey... :))  

Güzel bi Teklif Aldım Hemde En Güzelinden :))

Resim
Gençler (ben ve sevgilim) ve yakınları sevdıklerı tatıl planları yaparlar ve 2 haziranı iple çekerek beklerlerr :)) Eeee güzel güzel erkenden kalkarızz sbh 5 'de evımızden cıkarızz butun hazırlıklar tamam ,beklerızz Havalimanında artık gidelimdee deniz güneş kum eğlenelim diyeee:)) Tabi yolculugmuz bizim en sevdiğimz yer Kıbrıs :) Eee oyun oynamakda ayrı bı keyif tabı onuda heyecanla bekledıkk....Bindik uçağımızaa gidiyoruzz , check in yapılmış hemde en önden en güzel yerden 3 sıra 9 kişi yolaldıkk yerleştikk hazırızz:)))  Ve daha güzelide yan 3 sıramızdadaa hiç kimsecikler yokk  ve benım anladıgım bı durumda yok ortada henuzz!!!!! Uçağımız kalkarr veee heyecan devam ederr , bulutların üstündeyizzz Genç (sevgilim) :)) güzel sevgilisine yani banaa güzell güzel cümlelerr kurmaya başlarrr,bende bi algılama problemı vardı o andaa sanırımm :)) snra daha güzel cümleler gelir peşisıraaa en önemlisidee şu cümlelerdirrr  :)) BİR ÖMÜR BERABER OLMAYA NE DERSİN SEVGİLİM,BENİMLE EVLENİRMİSİN ??