Kayıtlar

Kasım, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mutluuuu Bayramlarrrrrr

Resim
Hepinizeee Hepimizeeee güzellll mutlu sevgi dolu bayramm olsun ınsallaahhhh bol gezmelıı bol eglencelııı bol alısverıslı bol yemeklıı (hafıf olanlardan) güzell bir bayram dılıyorummmmm :))) Umarım herseyy dıledıgınızz gibii olurrrrr ... Öpüldünüzzzz : ))

YÜZ ve GÖZ Temizleme Suyu.... Bioderma Sensibio...

Resim
Yeni keşfimm arkadaslarım ; Bioderma Sensibio nun yüz temizleme suyu .. Eğeer benim gibi üşeniyosanız yüzünüzü yıkamaya buyrun kullanın süper bişiii... Bahanelerlee sürekli geciktiriyorum hiç iyi etmiyorum ayy gec geldım sımdı yıkamıyım ayy sabah kalkınca yıkarım ay bışicik olmaz gıbı dusununcee baktım cızgıler cogalıyoo eee yas taa gecıoo dogal olarakk hopppp dedım ısı kolaya bagladımm vee baska bı temızleme suyu kullanıyodum ama bunu kesfettım hem ıcerıgı hem hassas ciltler için olması  hemdee ml'i 500 gayet iyi oldugu ıcın  begendim ayrıca fiyatıda gayet uygun...Ayrıca hep derımkı neden yuz temızleme jellerı kremlerını gozumuzede kullanamıyoruzz cok sınır oluyorum :))) Ama bu benım ıcın tam tembel ısı butun suratımı sılıyorum tertemızz yumusacık oluyoooo :))) sıze sımdı ozellıklerınıde eklıyorum belkı denemek ıstersınız fıkrınız olsun :))) Umarım ısınızee yararrr .... Bakınız bu resmiiiiiii .... Bakınızzz buda özellikleriiiii ve içeriğiii  :)) Bioderma Sensibio H2O 100 ml -

Bayramda etekleriii giyelimmmm :))

Resim
Bayramm geliyoo cok az kaldıı , ne giyicez derdine eskisi gibi düşmesekde yinede insan düşünüyo ne giyelim ne alalım diyee:)) Bende sizin için koydugum bu tarz eteklerden ve gomlek tarzı bluzlardan giymeye karar verdim tek farkı benim eteğim uzun etek olucakk :))) bluzlar biraz ınce olucak bu havalar ıcın ama ben ya kısa derı ceket yada guzel bı hırka almayı planlıyorum uzerıme ... zaten bu sıralar hastalıklarla bol bol ugrasmaktayız ama dıkkat edınn sızdeee usumeyınnn salgın varr :)) vee sımdıden hepınızeee guzel super bı bayram dılıyorumm... Bayramınız kutlu mutlu olsun ınsallahhh :)