Kayıtlar

Mayıs, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü....

Bugün sigarayı bırakma - DÜNYA SİGARA İÇMEME günüymüş..İçenler bugünlük içmeyin:P Şaka bi yana da bırakınnn :)) Aslında bu günü biliyodum şurdan, çalışma arkadaşım hemde canım ablamın sigara bırakma günü bugün.. 2 sene önce 31 mayıs'ta bırakmıştı sigarayı ve kaç yıldır hiç içmiyooo(kendi iradesiylee )... Bende 26 senedir çok şükür sigaraa içmiyorummm :)) Etrafımdaki çoğu insan sigaradan kurtuldu başta da sevgilimm olmak üzeree:))) He diyceksiniz belki içenler, içende gidiyo içmeyendee, en azından keyif yapıyoruz diyebilirsinzz.. Amaa yazık değilmii o pis dumanı içinizee çekiyosunuz hemdee cebinizeee yazık değilmiiii :)) (sananee demeyin ehehe)  Sevgili Anneciğimde 7 aydırr içmiyodu SOĞUK LAZER 'le kurtuldu sigaradan kezaa Müdürümde ama ikisidee bu haftaa ölesinee güyaa içmeye başlamışlarr :)) hattaa paket taşımaya başladılarr ... Bende içenleree burdan duyurymm dedim belki bu dünya sigarasız günündee bırakmaya karar verirrsinizz biliyorumm cok zor amaa ..İçmeyin yaa kendinizeee

Pazar Günü Ne Giyelimmmm :)

Resim
 Pazar günü  hava çookk güzel olucakmış canlarımm...Malesef Cumartesi diyemiyorum yağmurlu gösteriyoo bende çok üzülerek bu haberi veriyorum size :) umarım öyle olmaz diyorum yinede..Bizde sevdiceğimle sınavlarda olucaz cumartesi -pazar .. Eğer aranızdan açık öğretim sınavlarınaa giren varsaa şimdiden başarılar,sınava girmeden önce çikolata yemeyi unutmayın:))) (zihin açar :P)  Bendee kafamdaa renklii cıvıl cıvıl bişeyler hazırladım :) Renkli pantolonlarımızı giymenin zamanı gelmedimi sizcedee, benceee geldiii ...  :))) Eeee hazırladımm heralde hepimizin bunlara benzer kıyafetleri takıları vardırr, ben buna uygunn hazırlandımm :))))  Güneş gibii sarı olalım dedimm sarılar sectimm zaten cok da severim sarı renginii :))  Bu yazımın favori rengiidir kendisiii ..

Bikinilerimizin Üstünee Ne mi Giyicezzz :))

Resim
Ben başladımm düşünmeye bikini üzerine ne giysem diye .. Ya siz?? Eee evde var amaa benim dayanamadğım seyler var her yaz başında bikini almamm tunık almam gıbıı :)) Eminim sizinde vardır bolee takıntılarınızz :) Başlıyo Bodrum Çeşme vs..vs. tatil yerleriii bol bol süslü süslüü şıkır şıkır kaftanlar tunikler elbiseler görücezz ondan ben şimdiden seçmeyee başladımm... Vero Moda ' ya, Koton ' a uğrayın derimmm... Fiyatlar 50 tl'den başlıyor ve gayet cici şık şeyler buldum ben... Bide hasır çantanızı taktınızmı kolunuzaa ,güneş koruyucularınızıda aldınızmı ohh misss TATİL BAŞLADI sayılırr :))) Ben haftaya söylemesi ayıp 4 gün tatilimee başlıycam hayırsıylaa :)) sizin için bol bol resim çekicem sonrada siz gidince sizinkileri bekliycem :) O yuzdenn toparlanmayada başladım diyebilirim:))Bi kaç cover up seçtimmm begenırsınzz umarım...  Bunlardaa süperler haniii :))) öpüldünüzz kocamann....

İşte Purcu'mun Dövmesii...Bakınızz :))

Resim
Arkadaşım Burcu cok guzel ve anlamlı bı dövme yaptırmışş.. Resimde dee görüceksiniz şimdi :) yıldızlar,yıldızlar içlerındedee ANNESİNİN-BABASININ-ABLASININ VE MİNİ MİNİ FISTIK GİBİ YENİDOĞAN YEGENİ (MAŞALLAH COK TATLI KENDISII:)) MİRA İZ 'in (ismini  yazdım çunku çok güzel ismi var :)) baş harflerini yazdırmışş çok beğendikkk bütün arkadaşlar..:))) Bence sizde beğeniceksinizz...

İşte Rakı Sofrası Böyle Olur.... :)

Resim
Haftsonu canım arkadasımm Çidooo bizeee sahanee mezeler salatalar etler hazırladıkı rakının yanında kaymak gıbı gitsin diyee ...  Bende dayanamadım bu sofrayı sizinleee paylasıyım istedimmm :))) Canınız istersee kızmayınnnn nooolurr:))) Canım Çiğdem Ellerinee Sağlıkkk... Yine yap yine gelelimmm :))) Salatayaaa doyamadımm...:)  Bakınız burda neler varr :)) Patatess haşlamışş kabuklarıylaa yedikkk :),pancar turşusu,patlıcan salatası,acılı ezme,soslu patlıcan,haydari,yaprak sarma (o hazırr :)) ),beyaz peynirimiz (vazgeçilmezimiz:), mısırlı bezelyeli pilav,çiğ köfte,kırmızı biber (bayılırım ),kasap köfte ve inegöl köftee vee Tabiii Rakımız :))) Afiyetleee yedikkk....

Bu ceketler giyilmezmii , çok sevdim....

Resim
Heryerr renkli blazer ceketlerlee dolu , dün taksimde bol bol gezdik ve bol bol ceket gördük ve renklerinee bayıldım hepsinin,sarılar pembeler nar çiçeği maviler hepsi çok güzeldi... Bu sene Zara - Mango - Bershka - Taksimdeki bi çok pasajda bu tarz canlı canlı süper ceketleree rastlarsınızzz ... Alıp taa giyin derimmm :))) Kurtarıcı bu ceketler bencee , güzel bi kombinle şahane olur,içine beyaz bi body altına bi kot şort hoooopp at kendinii dışarıya :))) Taksim'de gördüğüm kadarıyla fiyatlar 35 tl -40 tl' den başlıyo,Bershka'da Mango'da 70 tl- 80 tl'den başlıyoo bilginizeee öpüldünüzzz :)

♥ ♥ Bu Cici Ayakkabıları Giyicezz Gezicezz ♥ ♥

Resim
Bu yazaa damgasını vuran ayakkabılar bellı 80 modasındann 2011 yılımıza gelenn Espadrıller ,özelliklede benim içinn :)...Ben çok sevdim bu geri dönüş modasını,gayet hosumuza gıttıı emınım cogu arkadasımında gıtmıstır... Tabı 2 3 senedır vazgecemedıgımız platformlu ayakkabılarımzdan yıne vazgecemıycez,bu sefer renklı renklı canlı canlılarını gıyıcez bu sene bol bol... Benim vazgeçilmezim kesinlikle dolgu topuk ayakkabılar çünkü sürekli düşen bi kişilik olarak vazgecememm aslaa ♥ :)  Bi insan senede 3 defa 4 defa ayagını burkarmı gecen yazdan beri topuklu ayakkabı gıyemez oldum :)) Bende doğru yolu, mutlulugu dolgulu ayakkabılar ve spor ayakkabılarda buldumm... Hadi hayırlısıı  :))))) Cicii Bici ayakkabılar buldumm,bakalım sevicekmisinizz benim gibii ..:)

Sıcaklar geldiiii :)) Yazlıklar çıkıyooo artıkk :))

Resim
Sıcaklar başladı arkadaslar cok mutluyum mutluyuz herkes mutlu :))) Haftasonumuzuu güneşli iki gündedeee doya doya geçirdikkk,eğlendikk bol bol yuruduk yedık ıctık ... Umarım sızdee oylee guzellll tatlı tatlı geçirmişsinizdirrr...Ben haftasonu yazı getırdımmmm askılıları gıydımmmm :))))Tabı akşam oldu üşüdüm azcıkkk sweatımıı gıydımmm :)) Bu pantalon sankı bıraz boyumu kısamı gostermıs nee:) cunku ben normaldee 1.85 falanım :P Çok severek aldım bu kotuu, her nekadar sevgilim sevmesedee ben bayılıyorumm ehheh:)

Digital Fotoğraflarınızı pc'de Bırakmayın..

Bir zamanlar yanı su digital makinalarımız yokken resim çekerdik ama tab ettırırdık cunku bı anlamı olmazdı makınada durmasının :) şimdi ben cekiyorum taaa 3 yıl oncekı resimlerimden bile saklıyorum makinamdaa :)) yaptırmıyodum artık yaptırmaya basladım nedenmı bı sıte buldum,  fotoev.com diye keşfettikten sonra artık bastırıyorum resimlerimi kargoyla 1 günde evıme yolluyolar:) hemde tanesi 0,25 0,35 tl ' den başlıyo tabı daha yüksek fiyatlarda var kalıtesınee buyuklugune gore fıyatları  değişiyo bide +kargo ücreti var 5 tl .. Dışarda yanı yakınımzda olan fotografcılarda  0,65 tl den başlıyo tab ettirmek . Bence resimlerinizi çökebilecek pc'lerde bırakmayın sonra benım gıbı cok giden resim için üzülebilirsiniz :)) güzel güzel albümlerde almaya başladım tam eski usüle ama kalıcı usüle döndüm diyebilirim.. :)) Güle güle yaptırın resimlerinizi oturup albümlerinizden çevirip çevirip bakın, hem misafirlerinize gösterirsiniz  :))))

Yıpranmış saçlara son :)))

Resim
Kendime süper saç bakım ürünleri buldum :) ,saçlarınız ,saç uçlarınız boyadan,fönden veya orealden yıprandıysa cok iyi gelicek ürünler bunlar ..Kuaförümde olan bi kremi ben strawberry'den aldım arkadaslar.İstanbul'da kuaforlerın çoğunda satılıyo bu urun  Schwarzkopf  Bonacure serısınden Repaır Rescue saç uçları ıcın acıl kurtarma kremı ,saç uçlarına sürüyoruz ve kuruluyoruz,fiyatı Kuaforlerımızde malesef  80 - 90 TL  ye satılıyor,ama ben Strawberry'den 31 TL 'ye aldım :)))Gerçekten süper bi ürün bu ,benim gibi saçınızla çok oynuyosanız kesinlikle kullanın derim özellikle sarı saçlı arkadaslarım.. Yeni gelen ürünlerimin arasında malesef yok,(1 ay önce sipariş vermiştim bu üründen)sitede bulamadım ama tekrar satışta olur dıye beklemedeyim.. Çıkarsa sakın kaçırmayın ... Yeni gelen ürünlerimden bir tanesi  Bonacure serısı Repair Rescue Amino Takviyeli Onarıcı ve güçlendirici saç bakımı. Daha yumuşak, güçlü ve canlı saçlar ortaya çıkarıyor.Kullanımıda cok basit saça ort

Bershka'dan yeni yeni ciciler..

Resim
Berhska'yı kesınlıkle cok sevıyorum.. Renklerı modellerı tarzı fıyatları herseyı bence cok guzel tam cıcı kızlar ıcın :)) Yanı bızlerr ıcın  :)) Cici cici ürünler gelmiş işte bi kaçı.... New collection: American summer dreams!!

Seviyorum Bu Çifti :))

Resim
Ben bu çifti cok seviyorumm kimler mii ??  Fergie and Josh Duhamel :)) Her ne kadar Josh Fergie'den daha süper olsadaaa  :)) eee Fergıe 'de çok hoş yani maşşallahh :) Allah mutluluklarını daim etsin :P Resimlerlee analım bakalmm...Daha çok beğendiğim resimleri varda bu kadar seçebildimm:)

Ne Giyse Yakışanlardan O ; KİM KARDASHİAN...

Resim
Her hafta Bi Ünlü ağırlıym dıorum blogumdaa:)) şimdı uydurdum bunu umarım seversiniz :)) ben cok sevdım ... Kım Kardashıan 'ı cok begenıyorum tenı, yuz hatları saçları ,makyajı vucudu bıraz balık etı ama hersey yakısıyoo onaa sankıı,cok da seksı katılırmısınz bılmem...Her halınden gıyımınden resımler koydum ,ıstersenız sızde bakın bakalm dedıgım gııbı hersey yakısıyomu ? :)               Heralde en sevdiği sey HERMES cantadır :) Vazgecılmezlerınden sanırım...  Bu saçlarlada cok guzel olmuş,kahkul herkese yakısmıo gayet başarılı buldum ..