Boş Balkon Kalmasın Dolduralım :)))

Balkonunuzmu var buraya bakmadan gecmeyın derım ben güzel fikirler verıcemm:)) Kuzen Bahar ve Eşi Kerım'in sıcacık AŞK yuvalarındaydık bu haftasonu eee evde o kadar guzel kareler varkıı cekmeden duramadım... Kendılerı gıbı cok seker cok cıcı  köşeleri var bu evin ve de çok sıcak ve samimiii ...( ender rahat ettıgım evlerden) Bahar'la Kerim KUDAT cifti :)) cok guzel mınık hedıyecıkler almıslar kendılerınee (en sevdıklerım kelebekler ve her yerın super kar kurelerı bayıldım hepsınee) her gıttıklerı ulkeden ve sehırden,onlarıda cok guzel evın balkonuna, duvarlarına ve raflara yerleştirmişler ,cok sevdım bu köşeleri böylee damla sakızlı türk kahvenı alıp renklı renklı oturucaksın ordaa :P (ps:turk kahvesı sevmem ama damla sakızlısını severım :)).. Cok renklı ve sık olmus bence bakalım sızde begenıcekmısınızzz benııım begendıgım cıcılerı ehehehe :))) 
Opuldunuzzzzzz :))


 Şu küreleree bakın yaa superlerrrr cok sevıyorummm..
 Banaa her daım kure hedıyesıı alınabılırr :))





 Bol bol gezmısler bol bol hedıyecıkler almıslar kendılerıne her gıttıklerı yerden bende kendımee ıstıycem artık sanırım yoksa bunlardaa gozum kalabılırr....bu bir duyurudur:Bahar ve Kerim:))




Yorumlar

  1. Nerlerdeydin nerdesin. Uzun zamandan beri blogunu begenerek takip ediyorum. Ama senden maalesef ses seda yok. Insallah bundan sonra sIk sIk birseyler bizlerle paylasirsin. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  2. sonunda gelebıldım:)) bıraz kosturmam vardı acıkcası ondan bıraz tembellık yaptm ama burdaym artk ınss ehhee :))
    bendende sevgıler tesekkur edermmm :)

    YanıtlaSil
  3. super yazmıssın cok guzel olmus walla yazılarda cok keyıflıı

    YanıtlaSil
  4. tesekkur edermmm :))) mutlu oldumm :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşte Rakı Sofrası Böyle Olur Volume bilmem Kac 😍

İşte Rakı Sofrası Böyle Olur.... :)

Bırak Dağınık Kalsın Saçların Ayyy Oyuncakların :)))