Güzel bi Teklif Aldım Hemde En Güzelinden :))

Gençler (ben ve sevgilim) ve yakınları sevdıklerı tatıl planları yaparlar ve 2 haziranı iple çekerek beklerlerr :)) Eeee güzel güzel erkenden kalkarızz sbh 5 'de evımızden cıkarızz butun hazırlıklar tamam ,beklerızz Havalimanında artık gidelimdee deniz güneş kum eğlenelim diyeee:)) Tabi yolculugmuz bizim en sevdiğimz yer Kıbrıs :) Eee oyun oynamakda ayrı bı keyif tabı onuda heyecanla bekledıkk....Bindik uçağımızaa gidiyoruzz , check in yapılmış hemde en önden en güzel yerden 3 sıra 9 kişi yolaldıkk yerleştikk hazırızz:)))  Ve daha güzelide yan 3 sıramızdadaa hiç kimsecikler yokk  ve benım anladıgım bı durumda yok ortada henuzz!!!!!
Uçağımız kalkarr veee heyecan devam ederr , bulutların üstündeyizzz Genç (sevgilim) :)) güzel sevgilisine yani banaa güzell güzel cümlelerr kurmaya başlarrr,bende bi algılama problemı vardı o andaa sanırımm :)) snra daha güzel cümleler gelir peşisıraaa en önemlisidee şu cümlelerdirrr  :)) BİR ÖMÜR BERABER OLMAYA NE DERSİN SEVGİLİM,BENİMLE EVLENİRMİSİN ?? (önceki cümleleri söylemem:)) der ama bennn halaa algıda eksıklk yasayarakk gülerim saf saf :) ta kii soldan bi kutu ve tepemden bi kameraa çıkana kadarr ...İşte o an anladımmm 3 yılın anlamını sevgilimi sevgimi ,herşey gözümün önünden geçtiii ve gitttii bi andaaa .. nasıl bi heyecan vardı anlatamammm ve gözyaşlarımıda tabıkııı:)))  Hala şoktayım ve 2.şok geldii Kaptan pilotunuzz konuşuyor  vs.vs. Bugün çok güzel mutlu bir olaya şahit olacağız sayın yolcularımız diye girer mevzuyaaa :)) aa bi bakarımm oglumuz S.C. kızımız A.A. ile evlenmek istiyor bizde onlara bir ömür boyu mutlulklar dilerizz  gibi süper cümleler kurar ve kız yanı benn dahadaa heyecanlarım vee gozumun ucunda duran yasları akıtırmm bol bol ehehhe:)) Bütün o süper yolcular alkışlarını ve gulumsemelerını tebrıklerını eksık etmezler 
bızdenn ...(hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek isterdimm)
EE şampanyamda gelirr patlatırzzz afiyetleee içerizz derkennn pastamdaa gelirrr keserdee yerizzzz :))) Bunları yazarken hala yasıyorum gercekten cok guzel bı anı ve mutlulktu benım ıcınnn:)) ee daha bıtmedı snraa hostes Çigdem yanımızaa gelır veee  der ki pilotumuz sizi beklıyor buyrunn,bizi kokpitee alırlar vee gercekten o kadar güzelki orda olmak anlatılmaz bı duyguydu bulutların ustunde gidişimizi izleemek ,uçmak cok ayrı bı keyıftii :) (zaten ucuyodum ben o sıralarda :)) bize kucuk bı hedıyelerıymss pilotlarımızın ... Hosteler ve Pilotlar hepsi süperdi Atlas jette, hepsine cok tesekkur ettık bol bol gıderkenn....Ve ucagımız karaya ınerr , benımde yerden kesılen ayaklarım(mutlulktan):) sonunda karaya basarr ehehee:))
Bundan sonradaa umarım benım ve hepımızın hep ayakları mutluluktan yere basmazz daha daha güzellerinii siz yasarsınzz .. Paylaşmadan edemedımmm  sizinlee bunuu umarım hosunuza gıderrr :)) 
Yanımızda olann canlarmızz arkdslrımız sevdıklerımız ıyıkı varsınnızzzz ıyıkı bızımleydınızzz....
Bu yazıyı okuyan arkadaslarım siz de iyiki varsınız ....



AŞKIMM VE BEN BİDE HEYECANIM VE MUTLULUGUM EHEHHE :)


 Karayaa indiğimiz ilk sözlü yüzüklü ve aşklı dakikalar :))

Yorumlar

  1. yaaa canim cok sevindim senin adina mutlulugunuz daim.... güzel ve heyecan dolu günleriniz bol olsun,kibris ise süper bir tercih olmus,yüzündeki gülücüklerin hic eksik olmasin,sevgilerimle kocaman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Çoook güzelll ama ya.tebrikler Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım darısı inş. bana:))mucx

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir evlenme teklifi:)) yazdıklarını okurken sanki orda yaşıyormuş gibi hissetim çok duygulandım:)) size mutluluklar diliyorum:))

    YanıtlaSil
  4. canım süper süper...Allah tamamına erdirsin..o göz yaşlarını bilmezmiyim..ne güzeldir...harika..tebrikler..bol öpücükler

    YanıtlaSil
  5. gercekten cok guzeldıı kızlarr:)) guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkurlerrrr :)) opuyrm hepınızıı :)

    YanıtlaSil
  6. GUZEL DILEKLERINIZ ICIN tesekkur edıyoruz askım senı coook sewıyorum bebegım bu daha baslangıc daha senı coook mutlu edıcem sen merak etme hep bulutların ustunde ucucaksın askım benım mucksss

    YanıtlaSil
  7. okurken bile anlaşılıyor öyyyleee yaşamışsın ki o duygu okuyana geçiyor :) tebriklerr hayat boyu hayalinizdeki her şey gerçek olsun ;) (eda)

    YanıtlaSil
  8. Amannn Tanrım müthiş! Süper bir son beklyorummmm :) Mutluluklaar!

    YanıtlaSil
  9. heyyy bu çook tatlıymışş...sabah sabah ii geldi valla, hep mutllu olun....

    YanıtlaSil
  10. cok cokk tesekkur ederzzz:)))

    YanıtlaSil
  11. nekadari romantik : ) cok sanslisin canim, cok mutlu oldum okurken nekadari hos bir evlilik teklifi, helalolsun sevgiline, bir ömür mutlu olursunuz insallah! : )

    YanıtlaSil
  12. ne kadar güzel, hayirli olsun :) Ömür boyu mutluluklar dilerim, blog´unda gercekten cok güzel :)

    YanıtlaSil
  13. nerelerdesin? : )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşte Rakı Sofrası Böyle Olur Volume bilmem Kac 😍

İşte Rakı Sofrası Böyle Olur.... :)

Bırak Dağınık Kalsın Saçların Ayyy Oyuncakların :)))